Veliki izbor zamjenskih tonera za printere raznih marki. Kao što su Brother, Canon, Dell, Samsung, Toshiba, Xerox, Epson, HP i mnogi drugi. Nudimo besplatnu dostavu iznad 65,00E. Toner outlet također pruža 100% jamstvo proizvoda kako biste dobili najbolji proizvod na tržištu. Ovo će osigurati da je prodajno mjesto tonera pravo mjesto za odabir zamjenskih tonera za sve glavne marke pisača. Također na jednom mjestu možete nabaviti originalne tinte, zamjenske tinte, kazete, informatičku opremu i uredski materijal svih marki.

Koliko često trebate mijenjati toner uložak?

Za toner uloške ne postoji datum isteka. Toner se s vremenom može pogoršati i rezultati ispisa možda neće biti tako dobri kao što su bili, ali toneru ne ističe rok trajanja. Ako je spremnik s tintom neotvoren ili nije korišten, sve dok se drži podalje od vlažnog okruženja, trebao bi trajati najmanje 2 godine.

Kako mogu znati trebam li novi toner uložak?

Najočitiji znak niskog toner uloška je loša kvaliteta ispisa. Pruge, linije ili propušteni ispisi mogući su znakovi da je zamjena uloška neizbježna. Ako ste pokušali ljuljati uložak tonera i još uvijek dobivate loše ispise, vjerojatno je vrijeme da zamijenite uložak.

Prikazujemo 1–40 od 666 rezultata

Košarica proizvoda

close