Reklamacije

ReklamacijeComplaints & Order return

U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni proizvodom, isti možete zamijeniti ili vratiti u zamjenu za novac unutar 14 dana od primitka. Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakiranju sa svom opremom i dokumentacijom s kojim je proizvod bio originalno isporučen.
U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke te vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate. Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.

Ukoliko ustanovite, prilikom prve uporabe, da je proizvod koji ste dobili neispravan, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku izvršili zamjenu za ispravan proizvod.

Reklamacije kupci mogu javljati putem telefona 095-8525-005 ili putem maila info@toner-outlet.eu .

Kupac bi prilikom javljanja trebao znati broj narudžbe ili broj računa kako bismo mogli ući u trag narudžbi.

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, roba kupljena na daljinu (kada se ne radi o osobnom preuzimanju nego se šalje kurirskom službom) može se vratiti (o svom trošku) u roku najkasnije 14 dana od dana primitka, isključivo u svojoj originalnoj i neoštećenoj ambalaži na adresu tvrtke Argoteh j.d.o.o. ,BOŽE HUZANIĆA 81, DUGO SELO sa naznakom – Povrat robe.

Uz robu koja udovoljava povratu, obavezno mora biti priložena kopija računa, pisana obavijest o raskidu ugovora sa brojem računa na koji da izvršimo povrat sredstava, u suprotnom povrat nećemo biti u mogućnosti obraditi. Povrat robe isključuje robu na akciji i robu koja je korištena i/ili kojoj je vidljivo oštećena ambalaža. Ukoliko je ambalaža oštećena ili nedostaju neki dijelovi povrat će biti odbijen.

Troškove transporta snosi kupac.

Ne odgovaramo za krivo naručenu robu. Povrat mora biti unaprijed dogovoren .
Prema čl.8.st.2 Zakona o zaštiti potrošača (NN 79/07, 125/07, 79/09, 89/09).

Košarica proizvoda

close
What Our Clients Say
29 recenzija