Izjava o privatnosti i povjerljivosti podataka

Argoteh j.d.o.o. se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, te se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Argoteh j.d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet Kupca (primjerice ime i prezime, adresa e-pošte, adresa stanovanja i sl.).

Nećemo dostavljati niti razotkriti osobne podatke Kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza. Od navedenog se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.

Podatke koji se pristupom na internetsku stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) Argoteh j.d.o.o. ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internetske stranice i radi poboljšanja njezina sadržaja i funkcionalnosti.

Krajnji korisnik može sam napraviti ispravak, izmjenu ili nadopunu nepotpunih, netočnih ili nevažećih podataka, a ukoliko više ne želi primati naš promidžbeni materijal dovoljno je da klikne na link “odjavi me za primanje newslettera“,ili poslati mail na adresu:info@toner-outlet.eu.

Registracijom potvrđujete točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka te dajete izričitu suglasnost da Argoteh j.d.o.o. može, sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe vlastitih evidencija i pružanja usluga obavješćivanja o novim proizvodima i uslugama.

Pristupanjem ili uporabom naše internetske stranice, Krajnji korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe www.toner-outlet.eu internetske stranice.

IZJAVA O POVJERLJIVOSTI PODATAKA

Ova izjava o povjerljivosti odnosi se na povjerljivost podataka koji se nalaze na stranici www.toner-outlet.eu i koje su korištenjem te stranice prikupljene i pohranjene u bazama podataka Argoteh j.d.o.o. Vaše osobne podatke koje dajete dobrovoljno pohraniti ćemo u našoj bazi kupaca. Vaše osobne podatke prikupljamo i koristimo u svrhu obrade narudžbe, slanja našeg newsletter-a, za unaprjeđenje odnosa sa kupcima, te radi provjere i autorizacije prilikom plaćanja kreditnom karticom. Prilikom registracije dajete Vašu suglasnost za obradu Vaših podataka u naprijed navedene svrhe.

Ovu izjavu o povjerljivosti podataka Argoteh j.d.o.o. može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta izjave opovjerljivosti na internet stranici. Izmjene izjave o povjerljivosti podataka stupaju na snagu odmah nakon objave na Internetskoj stranici www.toner-outlet.eu.

Svaki Krajnji korisnik sam je odgovoran i dužan periodično pregledati ovu stranicu i proučiti bilo kakve promjene u Izjavi o povjerljivosti podataka. Nastavak uporabe ove Internetske stranice od strane Krajnjeg korisnika nakon stupanja na snagu takvih izmjena, podrazumijeva da Krajnji korisnik potvrđuje i prihvaća sve uvjete tako izmijenjene Izjave o povjerljivosti podataka.

Krajnji korisnik može sam napraviti ispravak, izmjenu ili nadopunu nepotpunih, netočnih ili nevažećih podataka, a ukoliko više ne želi primati naš promidžbeni materijal dovoljno je da klikne na link “odjavi me za primanje newslettera“,ili poslati mail na adresu:info@toner-outlet.eu.

PRAVILA O KOLAČIĆIMA (COOKIE POLICY)

Kako bi naše web stranice u potpunosti funkcionirale, one moraju na računalo korisnika spremiti malenu količinu informacija – Cookies ili Kolačići (dalje kolačići). Argoteh j.d.o.o. prije spremanja kolačića traži pristanak korisnika. Kolačiči se mogu podjeliti na funkcionalne, analitički/ statističke, a mogu biti korišteni i u marketinške svrhe; marketinški – kolačići postavljeni od treće strane, postoji više servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće – primjeri su Google Analytics i AdWords, Facebook, Instagram. Upravljanje ovim kolačičima i njihovo brisanje moguće je u postavkama web preglednika.

Košarica proizvoda

close
What Our Clients Say
13 recenzija